6 Temmuz 2009 Pazartesi

MJ - İlluminati - 2pac

Çok derin konu 4-5 gündür araştırıyorum işin içinden çıkamadım. Fakat bazı fikirler ve bazı işaretler aklımı fazlasıyla çeldi. İddiaya göre Michael Jackson aslında Illuminati tarafından öldürüldü. Benzer bir konu yıllar önce dönemin ünlü rapçisi Tupac öldüğünde de gündeme gelmişti. Fakat yıllar sonra baktığımızda o konuda bir sonuca ulaşılamadığını görüyoruz, tıpkı Michael Jackson'ın ikinci otopsisinde olduğu gibi!.. Amerika'nın ünlü yazarı ve komplo teoristi Texe Marrs, Illuminati konusunda kapsamlı bir kitap yazmıştır.

Illuminati nedir?



Illuminati 'aydınlatıcı' anlamına geliyor fakat bu sadece sözlük anlamı. Illuminati, 1575'te ispanya'da bulunan ve özellikle ruhani kudret sahibi olduklarını iddia eden bir dini parti veya bu partinin üyelerine verilen isim. Ancak bizim bahsettiğimiz Illuminati, masondan bozma bir örgüt

Örgütün 'iç çember' dedikleri 10 esas üyesi var ve bunların altında çalışan yaklaşık 300 üye. Amaçları dünyada başkenti Kudüs olacak tek bir devlet kurmak. Texe Marrs'a göre dünyayı kendilerine 'bilge adamlar' adını veren bu 10 kişi yönetiyor. İlluminati'nin güç şebekesi, dünyanın en güçlü kişilerinden, yatırımcılarından, şirket başkanlarından ve siyasilerden oluşuyor. Fransa'dan, üç, ABD'den iki, Kanada, Avusturya, İngiltere, İspanya ve Güney Afrika'dan birer üye bu 10 kişiyi oluşturuyor. 'İç çember' üyelerinin ortak özelliği Dış İlişkiler Konseyi, Bilderberg, Trilateral Komisyon, Mahson Tarikatı, Kafatası ve Kemik Tarikatı, Aspen Enstitüsü, Malta Şövalyeleri, Opus Dei, Roma Kulübü, Bohemian Grove, Dünya Ekonomik Forumu, Dünya Federalleri üyesi olmaları.

Yılda bir kez biradaya gelen İlluminati üyeleri, hedefledikleri dünya devletini kurmak için planlar yapıyorlar. Bu planların içinde çeşitli ülkelerde ekonomik krizler çıkararak, ülkeleri sömürmek, savaşlar çıkarmak, 'Daha Fazla Savaş' ilkeleri gereği savaşların sürekliliğini sağlamak, çeşitli hastalıklar icat etmek, (kitapta, AIDS ve HIV'in ABD'deki askeri araştırma laboratuvarlarından dünyaya yayıldığı iddia ediliyor.) nüfus azaltıcı çalışmalar yapmak, etnik temizliği desteklemek ve 11 Eylül örneğinde olduğu gibi terör yaratarak, 'anti-terör yasaları' çıkarmak. Yazarın iddiasına göre, 11 Eylül saldırısı için FBI bazı Arapları kullandı ve bombaları temin etti. İlluminatı'nın ilkelerinden en önemlisi 'Kaostan kaynaklanan düzen'. İlluminati, kendi düzenini çıkarmak için sürekli kaos yaratmak zorunda.



Birçok ünlü Illuminati tarikatının üyesi ve Michael Jackson'un da bir zamanlar bu örgüte üye olduğu biliniyor. Hatta ünlü sanatçının 'Dangerous' ve ' Blood on the Dancefloor' albümlerindeki kapak tasarımında masonlara ait ince detaylara rastlayabiliyoruz. Ayrıca MJ'in el hareketleri ve kliplerindeki piramit, ışık, güneş, beşgen tarzı temalar da bu teoriyi destekliyor. Fakat komploya göre kral, zamanla Illuminati'nin isteklerini yerine getirmemeye başladı ve bunun üstüne bir de Müslüman olunca din karşıtı örgüt onu öldürmüştür, ya da en azından bilgiler bu yönde.



Gamma Ray'in New World Order albümünde ilgili bir intro'su da var:

you've come to take control

you can take my heartbeat

but you can't break my soul

we all shall be free


illuminati

you'll never take control

your new world order

will lead to none at all

we all stand before you as one

heaven is for everyone

to be free from the dark.






marcio11

Hiç yorum yok: