27 Temmuz 2009 Pazartesi

Allısı Morlusu

Galatasaray 2009/2010 sezonunda giyeceği formalarla kış kreasyonunu Kalamış Tesislerindeki organizasyonla tanıttı. Tanıtımda en dikkat çekici forma kimilerinin eflatun, kimilerinin lila daha kimilerinin de mor diye tanımladığı, benim Arda'nın giydiği olarak tanımlayacağım forma oldu.


Türkiye'de ki tribün kültüründen uzak, içine Barbaros Şansal kaçmış insanların, Paris moda haftasına hazırlarmış gibi hazırladıkları formadan kimsenin tatmin olmadığı yüzlerden ve kaçamak ifadelerden okunuyordu. Geçen seneki turuncuyu hadi sarı ile kırmızının karışımı diye yutturan yönetimin, değişik birşey yapmak istedik tanımı yetmez bu sefer. Her sene daha değişik olursanız, 3 seneye bu topçular X'le çıkar bu sahaya, diye bir tabir kullanmak istesem de, o X yerine bu renkten daha garip, daha değişik, daha cümlenin etkisini artırabilecek bir sıfat bulamıyorum.

Adidas'ın sponsor olduğu ve Türkiye başkanının konuşma yaptığı gösteriye Nike ayakkabıyla çıkan Arda'nın (kişisel sponsoru olduğundan giymiştir elbette ama Adidas'ın buna izin vermesi de enteresan) giydiği formayı bir kenara bırakırsak klasik parçalı ve beyaz formalar gayet başarılı, Türk Telekom yazısı gözleri rahatsız etse de Galatasaray'a yakışan formalar olmuş. Rijkaard'ın da eski takımı Barcelona'nın ezeli rakibi Real Madrid'in rengindeki formaları gönüce yapacak bir yorum bulamayıp en sonunda dediği gibi; önümüzdeki sezon rakipleri şaşırtmada mor formayı kullanabiliriz..

Anıl Can Yıldırım

Hiç yorum yok: