23 Haziran 2008 Pazartesi

Yarı Final EURO'08..


Çeyrek Final maçları oynandı ve grubunda lider olan takımlardan bir tek İspanya yarı finali görebildi. Eşleşmeler şu şekilde:



  • TÜRKİYE-ALMANYA

Çok heyecanlı ve zevkli bir maç olacak. Almanya geriye yaslanıp oynarsa şansımız daha fazla çünkü Nihat sakat, Semih var. Rakip yarı alana oyunu yıkma şansımız daha fazla. İlk 11 nasıl kurulacak ya da sakatlığı düzelen olacak mı bilmem ama 14 kişiden şu kadro çıkar diye düşünüyorum. ( Rüştü / Sabri-Gökhan Zan-M.Topal-H.K.Balta / Kazım-Hamit-Aurelio-Gökdeniz-Uğur Boral / Semih ).. Tabi Servet ya da Emre B. düzelirse kesin oynar, bi ihtimal de Hakan Balta'nın stopere geçmesi. Bu durumda Uğur sol beke, Gökdeniz ya da Kazım da sol açığa geçecektir. Final zor ama imkansız değil.



  • İSPANYA-RUSYA

Rusya kesinlikle o ilk maçta 4 yiyen Rusya değil, bana göre İspanya'ya da bir şaka yapabilirler ki bunu hakediyorlar. İspanya'nın bal yapmayan arı görüntüsüne bakılırsa Rusya'da iş yapan Arshavin'e bir 'Man of the Match' daha beklerim. 4 takım da final oynayabilir, güzel maçlar izleyeceğiz. Bu arada, ölüm grubu denilen C Grubu'ndan hiçbir takımın sağ çıkamaması da ilginç bir not!..


Hiç yorum yok: