10 Nisan 2008 Perşembe

Sabah Oldu..


Rüya bitti, buraya kadar, şimdilik. Tabi ne kadar gurur duyulsa azdır, elendiler ama arkalarında hoş görüntüler, muhteşem goller bıraktılar. İlk maçta Gökhan Gönül ve Roberto Carlos'un olmayışı, Maldonado'nun yeni oluşu, 2.maçta yine Carlos'un olmaması, Kezman problemine rağmen onur mücadelesini verdiler ve bize galiptir bu yolda mağlup sözünü hatırlattılar. Tüm Fenerbahçe takımını, taraftarını ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Fazla söylebilecek birşey yok aslında, Fenerbahçe hemen maçın başında Ballack'ın golünden sonra topa hakim olmak istedi ve bunu genelde başardı ama ileriye gidişlerde başarızdı. Bunun sebebi Chelsea'nin takım halindeki mükemmel savunmasıydı. Uğur'un girişiyle biraz hareketlendi oyun ama sonraki dakikalarda gelen 2.gol skoru belirledi. Bu sene Fenerbahçe'nin en önemli özelliği Avrupa'da bir sempati oluşturması ve adından bahsettirmesi oldu. Tabi bence özellikle Deivid ve Alex imzalı muhteşem goller de Fenerbahçe adına çok olumlu görüntüler oldu. Seneye umarım forvet hattına alınacak güçlü ve boylu bir santrforla Fenerbahçe daha iyi yerlere gelecektir..
Çeyrek Final maçları;
  • CHELSEA 2-0 Fenerbahçe (1-2)
  • LIVERPOOL 4-2 Arsenal (1-1)
  • BARCELONA 1-0 Schalke04 (1-0)
  • MAN.UTD. 1-0 Roma (2-0)
Zaten turu geçecek olan takım ilk maçı da ya almış ya da beraberlikle dönmüş ülkesine. Tek çıkıntı olan kim? Fenerbahçe..Bu da bir dip not olsun..
Liverpool'la Chelsea oynayacak yarı finalde, futbollara bakılırsa Liverpool eler diyorum. Man.Utd-Barcelona eşleşmesinin tek favorisi İngilizler. Tabi Messi sakatlıktan kurtulursa işler değişebilir..Moskova'da Man.Utd-Liverpool finali bekliyorum. Kırmızı formayı giyen Liverpool olur inşallah:)..

Hiç yorum yok: